Laatste nieuws van Hans en Yoni

maandag, juni 25, 2007

Ook deel 2 voor Yoni een succes!

Eigenlijk was het al een beetje bekend maar pas vanaf vandaag na de intensieve check heeft Yoni zich geplaatst voor haar vervolgopleiding Sport en Bewegen!
Zij is toegelaten, niet op haar haar uiterlijk, dan was het geen punt geweest, nee, op karakter en haar fysieke gesteldheid maken het vooralsnog mogelijk dat zij mag beginnen aan de opleiding.
"Een hele grote steen uit de buik" is mijn gevoel.
Ondanks dat Yoni nog niet zover is als zou moeten heeft zij aangetoond méér dan gemotiveerd deze opleiding te willen volgen. Er werd gelobbyd, niet in de zin van kun je haar een plek toewijzen? nee, juist in de trend van "let op, er komt een waanzinnig gemotiveerde leerling aan en dat moeten jullie alvast maar weten".
Vanmiddag de keuring, met een reeks brieven, positieve omschrijvingen en verwachtingen van haar doctoren, fysiotherapeut, leerkrachten en haar sportleraren in haar bezit toog ze op naar Delft.
Alles werd gemeten en beoordeeld, hier en daar (met name haar linker been) een opmerking en gepaste zekerheidsstelling.
Ze krijgt het voordeel...
Dit resulteerd in een groots opgezet feestje voor haar en haar vriendin Lisa waarmee ze dit jaar, na 14 jaar vriendschaps vriendinnen van elkaar te zijn, besloten hebben om én een examenfeest te regelen met de combinatie van Lisa's huidige en Yoni's komende 16e verjaardag.
Disco, veel luitjes, binnen buiten. Zal me een bende geven zeg!

Ikzelf heb afgelopen periode meegedaan aan het park tennis toernooi, voor het eerst een toernooi en zoals ik eerder schreef, "niemand durft van mij (en mijn dubbelpartner) te verliezen"!
De eerste set met overtuiging gewonnen in de Heren B1 echter de tweede tenauwernood verloren en de derde gruwelijk weggeslagen, geen punt, ik was er, deed er mijn prestatie op centrecourt level en een hoog publieksgehalte als fans waren ons deel.
Geweldig dat een ieder zich respecterend uitlaat en enthousiast is over de geleverde prestatie en psychische wil, en zo kun je , ook al heb je verloren met een onoverwinnelijk gevoel de baan afstappen, weet je het nog, "wie nooit verliest weet niet wat winnen is"!

Ciao,
Hans Jan

2 Reacties:

At 26/6/07 07:44, Anonymous Anoniem schreef...

Hoi Yoni,

Gefeliciteerd!

Joh Hans, straks kunnen ze al niet meer van je winnen met tennis, verder heb je alles en iedereen al overwonnen!

Groetjes,


Andy

 
At 5/7/07 12:18, Anonymous Anoniem schreef...

Hallo familie,

Het is dit weekend een jaar geleden dat er een aantal balletjes zijn gaan rollen in jullie gezinnetje... prettige en minder prettige ervaringen zijn jullie deel geweest het afgelopen jaar maar jullie optimisme en levensvreugd hebben de minder prettige dingen vlot doen vergeten. Ongetwijfeld zullen jullie nog wel eens in gedachten terugkijken op alle gebeurtenissen en de daarop volgende reacties van alle vrienden, kennissen, collega's en schoolkameraadjes. Een ding is zeker... jullie komen er samen wel en ook staat vast dat je, door alle gebeurtenissen, wel je echte vrienden leert kennen, misschien een goed moment om een schifting te maken...

Ik wens jullie een fijne vakantie toe, veel mooi weer, dan heb ik het ook.

Groetjes,


Andy

 

Een reactie posten

<< Home